Keittiön välitilalasit ja takaneduslasit

Keittiön välitilalasit ovat tyylikäs ja käytännöllinen ratkaisu keittiön sisustamiseen. Meiltä myös takaneduslasit asennettuna.

Lasit asennetaan keittiön välitilaan, joka on yleensä keittiön työtason ja yläkaappien välissä oleva alue. Välitilalasit suojaavat seinää roiskeilta ja likaantumiselta sekä helpottavat keittiön puhtaanapitoa. Euran Lasi toteuttaa keittiöösi välitilojen lasitukset ja muut tarkkaa osaamista vaativat lasitusprojektit.

Välitilalasit ovat saatavilla monissa eri väreissä ja pintakuvioissa, joten ne sopivat erinomaisesti erilaisiin sisustustyyleihin ja mieltymyksiin. Lisäksi välitilalasit voidaan valmistaa erilaisista materiaaleista, kuten lasista, akryylistä tai polycarbonaatista.

Keittiön välitilalasit eivät ainoastaan ole käytännöllisiä, vaan ne myös lisäävät keittiön tyylikkyyttä ja antavat sille persoonallisen ilmeen. Lasien takana oleva tila voidaan myös käyttää hyödyksi, sillä välitilalaseja voidaan valmistaa myös magneettisilla- tai liitutaulupinnoilla, joiden avulla voidaan kätevästi pitää esimerkiksi reseptejä, muistilappuja tai muita tarpeellisia asioita näkyvillä.

Keittiön välitilalasit ovat käytännöllisiä, helppoja pitää puhtaana ja antavat keittiölle tyylikkään ilmeen. Niiden avulla keittiöstä saadaan helposti paikka, jossa on ilo valmistaa ruokaa ja viettää aikaa.

Takaneduslasit ovat lasilevyjä, jotka asennetaan takan eteen suojaksi kipinöiltä ja kuumuudelta. Ne ovat erittäin kestäviä ja kestävät korkeita lämpötiloja. Lisäksi takaneduslasit suojaavat takan ympärillä olevia esineitä ja estävät kipinöiden leviämisen huoneeseen.

ota yhteyttä

Euran Lasi Ay

Mäkitie 4 a 27510 Eura