Terassi- ja parvekelasitukset

Terassi- ja parvekelasitukset ovat suosittuja ratkaisuja, jotka mahdollistavat ulkotilojen käytön lähes ympäri vuoden.

Lasitettu terassi tai parveke tuo lisää asumisviihtyvyyttä ja suojaa säältä, pölyltä ja melulta. Terassi- ja parvekelasituksia on saatavilla erilaisilla teknisillä ratkaisuilla ja muotoiluilla, joten jokainen voi löytää tarpeisiinsa sopivan ratkaisun. Lasitukset voidaan toteuttaa erilaisilla lasilaaduilla, kuten karkaistulla lasilla tai laminoidulla lasilla.

Terassi- ja parvekelasitusten asentaminen onnistuu useimmiten ilman rakennuslupaa, sillä ne eivät yleensä muuta rakennuksen ulkonäköä eivätkä koon mukaan edellytä lupaa. Useinmiten pelkkä toimenpidelupa riittää. Tästä kannattaa kuitenkin aina varmistua omasta kunnasta ja rakennuksen ikäluokasta riippuen.

Terassi- ja parvekelasitukset voidaan toteuttaa joko kiinteinä tai liikuteltavina ratkaisuina. Kiinteä lasitus on pysyvästi paikallaan, kun taas liikuteltavassa lasituksessa lasit voidaan avata ja sulkea tarpeen mukaan. Liikuteltavat lasit ovat kätevä ratkaisu esimerkiksi tuulisella säällä, kun halutaan suojaa mutta samalla tuntumaa ulkotilaan.

Terassi- ja parvekelasitusten huoltaminen on helppoa ja ne kestävät hyvin aikaa. Lasitukset kannattaa puhdistaa säännöllisesti, jotta ne pysyvät hyvässä kunnossa ja kestävät mahdollisimman pitkään.

Kaiken kaikkiaan terassi- ja parvekelasitukset ovat hyvä ja toimiva ratkaisu ulkotilojen käyttämiseen ympäri vuoden. Niiden asentaminen onnistuu yleensä helposti ja ne tarjoavat suojaa sekä lisää asumisviihtyvyyttä.

Onko sinulla omat lasit? Myymme myös pelkkiä profiileja.

Euran Lasi on toteuttanut lukuisan määrän terassilasituksia. Jos sinulla on mietinnässä oman terassin tai vastaavan lasittaminen, ota yhteyttä.

Kuvia projekteistamme täällä.

ota yhteyttä

Helppo asentaa myös itse

Myymme myös pelkkiä profiileja.

Euran Lasi Ay

Mäkitie 4 a 27510 Eura