Tulenkestävät Robax-lasit

Robax tulenkestävät lasit ovat turvallinen ja luotettava valinta, kun halutaan suojata rakennuksia ja ihmisiä tulipalon vaaroilta. Nämä lasit on valmistettu erityisestä lasista, joka kestää korkeita lämpötiloja ja estää tulen leviämisen.

Robax lasit ovat saavuttaneet korkeimmat standardit tulenkestävyydessä ja ovat testattu sekä hyväksytty kansainvälisten standardien mukaisesti. Euran Lasi myy ja käyttää Ropax-laseja kun tuotteelta tarvitaan korkean lämpötilan kestävyyttä.

Schott AG:n valmistama keraaminen ROBAX®-takkaluukun lasi. ROBAX® on erittäin hyvin kuumuutta kestävä, läpinäkyvä keraaminen lasi, jonka lämmönkesto on jopa 760 °C. Paksuus 4mm.

Robax tulenkestävät lasit ovat saatavilla eri kokoisina ja muotoisina, joten ne soveltuvat monenlaisiin käyttökohteisiin. Niitä voi käyttää esimerkiksi hissien, porraskäytävien, palo-ovien, ikkunoiden ja seinien suojana. Robax lasit eivät ainoastaan suojele ihmisiä ja rakennuksia tulipalolta, vaan ne myös mahdollistavat luonnonvalon ja esteettisen ilmeen säilymisen rakennuksissa.

Kaiken kaikkiaan Robax tulenkestävät lasit ovat erinomainen investointi rakennusten turvallisuuden parantamiseen. Ne ovat luotettavia, kestäviä ja turvallisia ratkaisuja, jotka suojaavat ihmisiä ja rakennuksia tulipalon vaaroilta samalla säilyttäen luonnonvalon ja esteettisen ilmeen.

Ota yhteyttä jos mielessä jokin projekti.

ota yhteyttä

Euran Lasi Ay

Mäkitie 4 a 27510 Eura