Lasitustyöt

Lasitustyöt taloihin ovat tärkeä osa kodin sisustamista ja rakentamista. Lasitus tuo lisää valoa, avaruutta ja tyylikkyyttä asuntoihin.

Euran Lasi toteuttaa suunnitelmasi lasituksista kaikkiin kiinteistöihin. Olemme toteuttaneet useita kohteita joissa on lasitettu mm. porraskäytäviä, aitoja, saunaosastoja, kuisteja, kattoja, ym.

Lasitettu ovi voi olla myös tyylikäs sisustuselementti, joka tuo persoonallisuutta kodin ilmeeseen. Lasitetut ovet ovat myös käytännöllisiä, sillä ne auttavat säilyttämään lämpötilan tasaisena eri huoneiden välillä.

Seinien lasitus on erittäin tehokas tapa avartaa huoneiden tilaa. Lasiseinä erottaa tilat toisistaan, mutta samalla säilyttää huoneiden yhtenäisyyden ja valoisuuden. Lasiseinä voi olla myös sisustuksellinen elementti, joka luo tyylikkään ja modernin ilmeen.

Kattojen lasitus on viime vuosina tullut yhä suositummaksi. Lasikaton avulla voi tuoda huoneeseen runsaasti luonnonvaloa, joka auttaa säästämään energiaa ja vähentämään valaistuskustannuksia. Lasikatto voi myös olla tyylikäs lisä talon sisustukseen ja luoda upean tunnelman huoneeseen.

ota yhteyttä

Euran Lasi Ay

Mäkitie 4 a 27510 Eura